top of page
pexels-maria-luiza-melo-12617812_edited.jpg

Interieur

Eigenlijk ben ik al van jongs af aan bezig geweest met styling. Wat startte met het Barbiehuis roze vrij maken naar een cd-rom binnenhuisarchitectuur.

Hele dagen ontwerpen en inrichten. Naar uiteindelijk een opleiding interieurstylist en 8 jaar zelfstandig aan de slag te zijn geweest. Daarna? Kinderen, groei, ruimte nodig, dingen uitzoeken, fotografie. Ondertussen bleef ik adviseren in kleine kring.

En nu... nu heb ik de mogelijkheid om aan te pakken wat op mijn pad komt.

Graag ondersteun ik bij het kiezen van wat echt bij je past. Of het nu gaat om een kleuradvies, per kamer, kleine tips, woning, horeca of hotel.

Laten we samen zoeken naar dat wat jouw huis je thuis maakt. Dat we vinden wat jij zoekt qua sfeer en beleving in je huis of restaurant etc.

Logo Creative Mind by Ilse-1.jpg
pexels-nataliya-vaitkevich-4641825.jpg

Kleding

Styling met kleding.

Ook iets waar ik al van jongs af aan mee bezig ben. Dagboeken vol geschreven met de omschrijving van hoe en wie er zo en zo zou gaan uitzien. Welke broek, welke trui, welke stof welke kleur.

Ik geloof echt in kleding.

Hoe je je voelt als het klopt met wie je bent en wat je dan uitstraalt.

Wat werkt?

We kijken samen in je kast.

Ik kijk, screen, zie en vraag.

We gaan samen op pad om die dingen te scoren die je mist of zoekt. 

 

Ik geloof ook in duurzaam.

Dus een goede basis is het halve werk. Aan te vullen met wat minder duurzame items is geen probleem. Dus voor elk budget kunnen we aan de slag.

Logo Creative Mind by Ilse-1.jpg
bottom of page